karaffen

Karaf Alladin

De karaf 'Alladin" 1.3L & 2.3L is de basisversie in een serie van karaffen. De "Alladin" met de gouden Levensbloem op de bodem is al vele jaren een van de meest gewilde kannen. De trapsgewijze opzet van 6 opeenvolgende secties, met het volume van elke sectie volgens een van de eerste 6 nummers van de universele Fibonacci-reeks, komt overeen met de geometrie die overal in de natuur te vinden is. Gerevitaliseerd water vertoont een 6-zijdige kristalstructuur die overeenkomt met een verhoogde mate van energie en levenskracht. Ook verkrijgbaar in de kleine Delicate versie. (0.5L)

Karaf Cadus

Met haar prachtige contouren is de vorm van de karaf "Cadus" gebaseerd op de Gulden Snede, met een inhoud van 1 liter. De kan komt in twee uitvoeringen, de één met de Levensbloem in wit, de ander met een ruimte waarin je jouw eigen prachtige edelstenen, halfedelstenen en/of mineralen kunt doen. Door de vorm van de kan en het water zijn de stenen vergroot zichtbaar, met de prachtige, heldere kleurengloed. Het uitgekiende ontwerp verbetert de biologische waarde en de smaak van elke vloeistof in deze karaf.

Karaf Universe

De Karaf Universe 10L is waarschijnlijk de grootste mondgeblazen waterkaraf ter wereld. Met een inhoud van 10 liter is de "Universe" ideaal voor seminars en grote vergaderingen, in praktijken van artsen en fysiotherapeuten en ook in publieke ruimtes. De gepatenteerde kraan is zo ontworpen dat deze gemakkelijk in gebruik is en bestand is tegen veelvuldig tappen. Daarbij kan het water in de "Universe' met de speciale glasbuis gemakkelijk gekoeld worden met ijsblokjes die niet in aanraking komen met het water in de karaf zelf. Ook handig is deze buis om hier bijzondere stenen of enig ander vitaliserend materiaal in te doen.

Karaf Beauty

De Karaf Beauty is de kleinere variant van de Universe. Met 5L geschikt voor kleinere kantoren etc. De gepatenteerde kraan is zo ontworpen dat deze gemakkelijk in gebruik is en bestand is tegen veelvuldig tappen. Daarbij kan het water in de 'Beauty' met de speciale glasbuis gemakkelijk gekoeld worden met ijsblokjes die niet in aanraking komen met het water in de karaf zelf. Ook handig is deze buis om hier bijzondere stenen of enig ander vitaliserend materiaal in te doen.

Wijn Karaf Rubellum

Van de Rubellum wijnkaraf worden wijnkenners opgetogen vanwege de prachtige vorm ervan, afgeleid van de Gulden Snede. Het decanteren van de wijn in deze karaf, verandert de kristalstructuur en vitaliseert de wijn.

De Bloem des Levens is in witte kleur in de bodem van de karaf gebrand. De karaf kan zo nodig worden afgesloten met een glazen stop.

Karaf Massageolie

Kleine karaf Alladin 100ml met Bloem des Levens symbool in 23,8 karaat goud in de bodem gebrand.

Door massage therapeuten veel gebruikt om de massageolie te vitaliseren voor gebruik.

Weet je niet welke Bloem Des Levens te kiezen? Kijk dan even onderaan deze pagina voor meer informatie. Of kijk bij de algemene informatie en filosofie/achtergrond van de Nature's Design producten.

NATURE'S DESIGN KARAFFEN ASSORTIMENT:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Je kunt voor jezelf intuïtief de juiste Bloem des Levens kiezen - of misschien kan de volgende informatie je helpen.

Goud (24 karaats goud)
Deze variatie met echt goud is het meest populair over de hele wereld. Goud staat bekend om zijn energieke kracht. Dat is de reden waarom deze bloem het gerevitaliseerde water verrijkt met levenskracht energie.

flower of life happy

Happy
Naar de regenboog kijken maakt ons blij. Regenboogkleuren hebben een positieve invloed op ons omdat elke boog trilt met een eigen weerklank. Dat is de reden waarom deze bloem het water verrijkt met optimisme, en een positieve houding ten opzichte van de wereld en onszelf.

flower of life wit

Wit

De witte kleur staat bekend om zijn zuiverheid. Het wordt geassocieerd met het goede, met eerlijkheid, begin, onschuld en perfectie. Deze bloem zal u helpen uw perceptie te verbreden. Ook zorgt het ervoor dat je je meer open stelt voor nieuwe kansen en suggesties.

flower of life platina

Platina

Er zitten slechts 0,005 platina-deeltjes per miljoen in de aardkorst. Omdat het dus een uiterst zeldzame metaal op onze planeet is, kunnen mensen die het bezitten erg trots zijn. Dat is de reden waarom deze bloem goed is voor het versterken van het zelfvertrouwen en liefde voor onszelf.