Tibetaanse Wierook Kopen Nepal

Tibetaanse wierook uit Nepal kopen?

(H)eerlijke Tibetaanse wieroken gemaakt in Nepal met een gerichte werking koop je hier bij ons.

Tibetaanse Wierook Nepal:

  • 100% natuurlijke ingrediënten.
  • Veilig voor mens en milieu.
  • Dertig sticks per pakje, inclusief een kleine wierookhouder.
  • Een stick brandt gedurende ongeveer 45 minuten.
  • Handgemaakt in Nepal.
  • Zorg altijd voor voldoende ventilatie bij branden wierook.

Tibetaanse Wierook Amberhars 3x 35 gram

Deze wierook bevat amberhars en vele andere kruiden uit de Himalaya. Het heeft een warme en goddelijke geur. Amberhars wordt gebruikt bij zuiveringsrituelen. Het wordt gebrand voor bescherming en ter bevordering van spiritualiteit in je eigen huis..
PH 15875
Verzending: binnen 1-2 werkdagen
Bestel
!

Tibetaanse Wierook Agarhout 3x 35 gram

Agarhout is erg populair in Tibet en staat bekend als "Het hout van de goden". Agarhout produceert een mystieke hars die voor meditatie doeleinden gebruikt wordt. Het helpt het onbewuste bewust te maken en balanceert de innerlijke (energetische) winden, de chi. Agarhout wordt gebruikt bij spirituele reizen om zowel mentale helderheid als gronding te bewerkstelligen..
PH 15883
Verzending: binnen 1-2 werkdagen
Bestel
!

Tibetaanse Wierook Frank-Incense 3x 35 gram

Deze wierook wordt van oudsher gebruikt als offergave aan de goden en als meditatie hulpmiddel bij verschillende ceremoniën. Het heeft een ontspannend effect op lichaam en geest. .
PH 15874
Verzending: binnen 1-2 werkdagen
Bestel
!

Tibetaanse Wierook Gokulhars Bdellium 3x 35 gram

Bdellium wordt in Sanskriet "Guggulu" genoemd en staat binnen de Tibetaanse geneeswijze bekend als middel bij het verlichten van artritis, reuma en neurologische problemen. Vroeger werd Guggulu ook gebrand om heksen en demonen te verjagen. .
PH 15879
Verzending: binnen 1-2 werkdagen
Bestel
!

Tibetaanse Wierook Heilige Basilicum Tulsi 3x 35 gram

Heilige Basilicum is niet slechts een plant, het is de goddelijke representatie van Lord Krishna en staat bekend als de "Koning der Planten". Brand deze wierook in de buurt van je buitendeur en hij houdt de lucht zuiver en muggen buiten. Heilige Basilicum helpt om je zowel ontspannen als geconcentreerd te voelen. Tevens staat het bekend om z'n 'liftende' werking wanneer je je down voelt..
PH 15885
Verzending: binnen 1-2 werkdagen
Bestel
!

Tibetaanse Wierook Jeneverbes 3x 35 gram

Vroeger werd in de Ayurvedische traditie jeneverbes ingezet bij de behandeling van besmettelijke ziektes. Tevens werd het gebrand om heksen en demonen af te schrikken. Jeneverbes zuivert, stimuleer en versterkt het zenuwstelsel. Het zuivert de leefomgeving en heeft een kalmerend effect. .
PH 15881
Verzending: binnen 1-2 werkdagen
Bestel
!

Tibetaanse Wierook Mokchhya Nirvana 3x 35 gram

Deze eeuwenoude wierook bestaat uit een bijzondere mix van aromatische planten uit de Himalaya, die van oudsher door boeddhistische beoefenaren gebruikt wordt om verlichte kwaliteiten te ontwaken. .
PH 15876
Verzending: binnen 1-2 werkdagen
Bestel
!

Tibetaanse Wierook Nag Champa 3x 35 gram

Champa is de geur van de vrouwelijke godin Laxmi, godin van de welvaart. Het kan helpen om klachten van hoofdpijn te verlichten, als mede reumatische klachten, allergieën en gastro-intestinale klachten. Het houdt de ogen koel en verfrist en activeert het brein. Productspecificaties100% natuurlijke ingrediënten. Veilig voor mens en milieu. Dertig sticks per pakje, plus een wierookhouder. Een stick brandt gedurende ongeveer 45 minuten. Handgemaakt in Nepal. .
PH 15877
Verzending: binnen 1-2 werkdagen
Bestel
!

Tibetaanse Wierook Sandelhout 3x 35 gram

Sandelhout heeft een bitter, zoet, scherp en verkoelend aroma en kan verlichting bieden bij hoofdpijn, koorts, misselijkheid en algehele malaise. In de Ayurveda & Tibetaanse geneeskunde staat het bekend als een samentrekkende en tonische substantie. .
PH 15882
Verzending: binnen 1-2 werkdagen
Bestel
!

Tibetaanse Wierook Spikenard Pang Poe 3x 35 gram

Spikenard (Jattamasi) is een van de meest geschikte kruiden voor mensen met een Vata constitutie (uit de Ayurvedische traditie). Het wordt gebruikt om de winden in het zenuwstelsel te balanceren en daarmee ook de geest. Het ondersteunt de bloedcirculatie en het hart. .
PH 15884
Verzending: binnen 1-2 werkdagen
Bestel
!

Tibetaanse Wierook Valeriaan Sugandhawal 3x 35 gram

Valeriaan is een vaste plant die zoet geurende roze bloemen geeft. In de Tibetaanse geneeskunde staat het bekend als medicinale plant. Het is een natuurlijke hulpbron ter ondersteuning bij slaapproblemen en bij gevoelens van irritatie, droevigheid, angst, nervositeit en spanning. .
PH 15878
Verzending: binnen 1-2 werkdagen
Bestel
!

Tibetaanse Wieroken Set 2

Set van 6 verschillende wieroken 35 gram per koker. Inhoud set:
Frank-Incense
Amberhars
Mokchhya Nirvana
Nag Champa
Valeriaan Sugandhawal
Gokulhars Bdellium.
PH 15880
Verzending: binnen 1-2 werkdagen
Bestel
!