Geld Kracht Liefde Orakelkaarten

Koppenhol
9789085081036
9789085081036
    Verzending: binnen 1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer info

Geld Kracht Liefde Orakelkaarten.

Maak kennis met het geheim van het leven. De kaarten zijn gebaseerd op de natuurwetten van Geld Kracht en Liefde en de paden van tekort en overvloed.

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.

Ze geven je uitdagende antwoorden en oplossingen om liefde,levenskracht en welvaart in je leven te brengen. Elke kaart die je pakt is een uiterlijke reflectie van je innerlijk, zoals alles in het leven...

De kaarten leren je ook waarom de maatschappij is zoals hij is. Je ontdekt waarom bepaalde sollicitaties niet succesvol waren - en waarom zakelijke en ook persoonlijke ondernemingen som wel 'goed' gaan en andere keren niet.

De Geld-Kracht-Liefde Methode, is ontstaan in het bekende Nederlof Centrum / Reiki-Instituut te Amsterdam. De grondleggers, Bas Buis & Sunny Nederlof, zijn gespecialiseerd in healing en energetisch werk.

Als leraar in de traditionele Reiki-methode en als grondlegger van Shin-Do en de AuraTouch Aurahealersopleiding inspireren zij hun cursisten op het gebied van groei, healing en innerlijke wijsheid.

Gebuiksaanwijzing: De set bevat drie soorten kaarten; Zijnstoestand, Stromen en Antwoord. Maak drie stapeltjes of leg alle kaarten uit met de tekst zijde naar beneden. Pak van elke stapel een kaart. De eerste gaat over jouw zijnstoestand, de tweede over je vermogen om de energie van geld, kracht en lifede in je leven te laten stromen, de derde geeft je een antwoord vanuit het universum. 

Het spel kan ook met twee of meer spelers worden gespeeld.

Geld Kracht Liefde Orakelkaarten