Yuyu Warmwaterkruik (Veiligheid) Instructies

P4743
  • Beschrijving

Yuyu Warmwaterkruik (Veiligheid) Instructies.

Gebruiksaanwijzing:
Gebruik geen kokendheet water. Laat steeds het water ongeveer 4 a 5 minuten afkoelen voor je het in de kruik giet. Vul de kruik tot hooguit 2/3, zodat het water in de kruik de ruimte heeft tijdens het gebruik. Houd de kruik tijdens het vullen altijd vast bij de hals. Zorg dat overbodige Iucht zoveel mogelijk wordt verwijderd voordat je de kruik afsluit. Controleer of de stop de kruik goed afsluit, zodat hij niet gaat Iekken. Zorg datje, als de kruik niet in gebruik is, het waterer altijd uit giet, waarna je hem bewaart op een droge, koele en donkere plek. Leg hem nooit in direct zonlicht.

Tip:
Voor je gemak kun je het omhulsel om de kruik houden wanneer je de kruik met water vult. Het kan ook zijn dat gewoon Ieidingwater vervuild is met (bijvoorbeeld) koperdeeltjes, dus kan gebruik van gefilterd water de levensduur van je kruik verlengen.
Veiligheidsmaatregelen:
Controleer de kruik regelmatig of hij geen schade heeft opgelopen. Gebruik nooit kokend water. Zorg ervoor dat de kruik nimmer in aanraking komt met hete oppervlakken of vettigheid. Verhit nooit in een magnetron. Doe nooit teveel water in de kruik.

Waarschuwing:
Waterkruiken kunnen brandwonden opleveren als ze zonder het omhulsel gebruikt worden. Om dat risico uit te sluiten wordt aanbevolen om de kruik nimmer te gebruiken zonder dat omhulsel, als deze gevuld is met heet water. Breng de kruik nooit in directe of Iangdurige aanraking met de huid als deze gevuld is met heet water. Gebruik de kruik niet voor baby's of mensen die overgevoelig zijn voor hitte. Bij gebruik voor kinderen is volwassen toezicht altijd verstandig. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, vanwege inslikgevaar van kleine onderdelen.

Onderhoud van de kruik zelf:
Maak gebruik van een vochtige doek om je kruik schoon en stofvrij te houden.

Onderhoud van het omhulsel:
Kan op lage temperatuur (302 of minder) gewassen worden in de machine. Droog ook op lage temperatuur. Strijk eveneens op zeer lage stand.

Terug naar overzichtspagina.

whatsapp onsVraag over dit artikel? Whatsapp ons.