smudging-kruiden-purifying-1

Smudging Herbs Purifying

10
    Verzending: ma-za voor 17.00 uur besteld is dezelfde dag verstuurd
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer info

Smudging Herbs Purifying ± 25 gram

Doosje met Smudging Herbs Purifying bevat de kruiden: Sweetgrass, Witte Salie en Palo Santo. Deze traditionele mix van Sweetgraas en Witte Salie zorgen voor een bijzondere mix van kruiden die diep (energetisch) reinigt. Samen met de Palo Santo Hout verdrijven ze energie die niet meer bij je hoort en verwelkomen positieve energie.

Smudging herbs zijn met zorg samengestelde melanges van kruiden om aan te steken en zo een heerlijke geur verspreiden. De kruiden ruiken ook zonder te worden aangestoken, gewoon in een schaaltje of ter decoratie.

Alleen wild geplukte kruiden, vers uit de bergen en met respect voor de natuur worden gebruikt.

Gebruiksaanwijzing: Schud het zakje met de kruiden voor een optimale melange. Leg wat kruiden in een aardewerken schaaltje of abalone schelp.

Wil je de kruiden branden steek deze dan aan met een lange aansteker of lange lucifers. Laat de kruiden branden (vlam), dit kan soms even duren maar blaas het dan weer uit. Laat de rook in de ruimte komen en verspeid deze eventueel met een Smudge Veer. Zorg altijd voor voldoende ventilatie en wees voorzichtig met rook en vuur.

Sommige gebruikers maken liever gebruik van houtskooltjes. Bij het artikel houtskool tabletten wordt uitgelegd hoe dit werkt.